<<< terug naar pagina:  Verslagen demo-wedstrijd >>>
 

VERSLAGEN  DEMONSTRATIES
HULPHOND 2016


Post oprapen, 'n dagelijkse klusje!


op bezoek bij de kerstman!

11-12-2016      Jingle Bells Dog Event, KC Pampus , Almere  (www.kcpampus.nl)

 

Gevraagd demonstraties te komen geven als hulphond en para-agility op het 1e Jingle Bells Dog Event bij KC Pampus, georganiseerd n.a.v. hun 35- jarig bestaan dit jaar.

Ontzettend leuk georganiseerd, vele demonstraties, mogelijkheden gratis lezingen en workshops te volgen, gezellige verkoopkraampjes en tot slot een gezellige winter- BBQ voor alle leden van deze kynologen-vereniging.

 

Joy liet een demonstratie zien als hulphond, zonder zich af laten afleiden door het agilityparkoers in de ring naast ons!
Daar kon zij eind van de dag  zich even uitleven en een leuke demonstratie para-agility laten zien ;-)

Jett mocht ook een paar onderdelen  laten zien als beginnende hulphond en wat was ik trots op dit jonge hondje van net 7 maanden oud.
Tevens mocht zij laten zien netjes voor een hoogtesprong ( latje nog op de grond liggend) te blijven wachten totdat zij het commando kreeg om door een tunnel te gaan. De start van agilitytraining!


 Ze heeft er enorm veel plezier in en daar gaat 't om!

 

 

24-25 en 26 juni 2016             
Country Fair, Aalten
 
( www.countryfair.nl )

Ook dit jaar hebben Mario Lehtonen en ik de organisatie op ons genomen betreft demonstraties/ stands in het Hondendorp van de inmiddels 21e  Country Fair in Aalten.

Een geweldig mooie Fair met totaal 'n 400 stands, verschillende ringen met spetterende demonstraties en meestal voor de 3 dagen van de Fair rond de 35.000 bezoekers!

Dit jaar een vreselijke start n.a.v. het slechte weer...de eerste dag van de Fair moest afgelast worden, alles stond geheel blank.

Maar met heel veel hulp van alle medewerkers en standhouders, apparatuur om het vele regenwater te verwijderen, vele extra strobalen om de paden begaanbaar te maken, lukte het toch nog de Fair op de zaterdag en zondag open te stellen voor het publiek.

Respect voor de organisatie om dit toch nog mogelijk te maken!

Wij gaven leuke demonstraties met Joep als hulphond en Joy in de para-agility.

 


bij aankomst vrijdagmorgen een zeer trieste aanblik
van het terrein ;-(
 

 


alles stond echt helemaal blank!


met man en macht aan de slag om nog iets van de Fair te redden!

 

<<< terug naar pagina:  Verslagen demo-wedstrijd >>>