<<< terug naar pagina  : NIEUWTJES >>>

01-05-09 Feestelijke Registratie Joep hulphond

 

Toch nog even 'n feestelijk tintje aan de registratie van Joep als hulphond bij de Stichting Personal Servicedogs uit Tweede Exloërmond.We besloten om gezellig samen met onze honden te gaan wandelen in het bos bij Kasteel Groeneveld in Baarn, een mooi gebied waar de honden vrij mogen lopen en tevens geschikt met verharde paden voor mijn elektrische rolstoel.......een favoriete locatie voor onze wandelingen in het weekend.

Aanwezig waren Tineke Roelofsma van de Stichting Personal Servicedogs, Tina Prins en Miranda de Jager, beide trainsters  (Miranda is tevens de fokster van Joep), mijn ouders, mijn zus Mirjam en mijn vriendin Hanneke.
Onder het genot van 'n kop koffie met een heerlijk stuk gebak mocht ik van Tineke een mooie bos bloemen ontvangen na een leuke speech.

info: www.servicedogs.nl

 

Het weer was geweldig, de zon scheen volop dus een heerlijke wandeling volgde door het prachtige bos....plezier voor ons maar zeker des te meer voor alle honden die aanwezig waren.
Het was dolle pret, zowel op 't droge als in het water ;-)

Toch 'n mooi eindresultaat,  na inmiddels Joep als mijn 3e hond te hebben geregistreerd als hulphond bij de gemeente Amersfoort, Joep nu ook internationaal gecertificeerd is.

 

<<< terug naar pagina  : NIEUWTJES >>>